Cổng thông tin điện tử Giáo xứ Hóa Lộc

Giáo Phận Phát Diệm

OVERVIEW

The site giaoxuhoaloc.org currently has a traffic classification of zero (the smaller the more traffic). We have crawled twenty pages within the domain giaoxuhoaloc.org and found zero websites referencing giaoxuhoaloc.org. We have discovered two contacts and directions for giaoxuhoaloc.org to help you communicate with them. We have discovered three mass communication platforms possessed by this website. The site giaoxuhoaloc.org has been on the internet for five hundred and thirty-nine weeks, thirty days, eleven hours, and fifty-six minutes.
Pages Parsed
Addresses
Social Links
Online Since
Mar 2014

GIAOXUHOALOC.ORG TRAFFIC

The site giaoxuhoaloc.org has seen alternating quantities of traffic through the year.
Traffic for giaoxuhoaloc.org

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for giaoxuhoaloc.org

Last Year
Traffic ranking by day of the week for giaoxuhoaloc.org

GIAOXUHOALOC.ORG HISTORY

The site giaoxuhoaloc.org was started on on March 05, 2014. It is currently five hundred and thirty-nine weeks, thirty days, eleven hours, and fifty-six minutes young.
REGISTERED
March

SITE SPAN

YEARS
MONTHS
DAYS

LINKS TO GIAOXUHOALOC.ORG

WHAT DOES GIAOXUHOALOC.ORG LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of giaoxuhoaloc.org Mobile Screenshot of giaoxuhoaloc.org Tablet Screenshot of giaoxuhoaloc.org

CONTACTS

None

Dinh Cong Hao

P1105, nha N2D, KDT Trung Hoa, Nhan Chinh

Ha Noi, Thanh Xuan, 4

VN

None

Hanh Thinh Van

115b, Ngo 562 duong Lang

Ha Noi, Dong Da, 10000

VN

GIAOXUHOALOC.ORG SERVER

We observed that the main root page on giaoxuhoaloc.org took one thousand nine hundred and twenty-two milliseconds to download. I could not detect a SSL certificate, so therefore our web crawlers consider giaoxuhoaloc.org not secure.
Load time
1.922 sec
SSL
NOT SECURE
IP
45.124.84.20

NAME SERVERS

ns187007.bkns.com.vn
ln187007.bkns.com.vn

FAVICON

SERVER SOFTWARE

We discovered that this website is implementing the LiteSpeed os.

SITE TITLE

Cổng thông tin điện tử Giáo xứ Hóa Lộc

DESCRIPTION

Giáo Phận Phát Diệm

PARSED CONTENT

The site giaoxuhoaloc.org had the following in the homepage, "Lịch sử Giáo xứ Hóa Lộc - Trăm năm hạt giống nảy mầm." I noticed that the webpage stated " Tin tức and Sự kiện." They also stated " Giáo Hạt - Giáo Phận. Giáo Hội Việt Nam - Hoàn Vũ. Chúng tôi trên mạng xã hội. Chúng tôi trên mạng xã hội. Thứ tư, 28032018, 2148. Tin tức and Sự kiện. NGẮM ĐỨNG TẠI CÁC NHÀ THỜ GIÁO HỌ. Tin tức and Sự kiện. Tin tức and Sự kiện." The meta header had giaoxuhoaloc as the first keyword. This keyword was followed by giáo xứ hóa lộc, hóa lộc, and giáo phận phát diệm which isn't as important as giaoxuhoaloc. The other words the site used was phát diệm.

SEE MORE DOMAINS

Giáo xứ Hộ Diêm - Giáo hạt Ninh Thuận - Giáo phận Nha Trang

Raquo; Đôi nét về Giáo xứ. Raquo; Tin tức giáo xứ. Raquo; Tin Giáo Hội Công Giáo. Raquo; Suy niệm lời Chúa. Raquo; Giáo Lý Viên. Raquo; Đoàn Thể - Ca Đoàn. Raquo; Hoa Trái Ơn Gọi. MTG QN - Bình Minh. Raquo; Quên mật khẩu. Raquo; Theo đường dẫn đến site. Raquo; Theo quốc gia. Raquo; Theo trình duyệt. Raquo; Theo hệ điều hành. Raquo; Máy chủ tìm kiếm. Đôi nét về Giáo xứ.

Giáo Xứ Kẻ Sặt

Các Linh mục Kẻ Sặt. Gia trang tử đạo Kẻ Sặt. Các Giám Mục Xuân Lộc. DS các Tu sĩ nam nữ. Gia đình Ơn Thiên Triệu. Phải rửa chân cho nhau Thứ Năm Tuần Thánh. Chẳng lẽ con sao? .

TRANG WEBSITE GIÁO XỨ KHIẾT TÂM MẸ Giáo Xứ Khiết Tâm Mẹ

Cầu Nguyện Cho Người Qua Đời. GIÁO XỨ KHIẾT TÂM MẸ LINCOLN. LỊCH CÔNG GIÁO VÀ CHƯƠNG TRÌNH PHỤNG VỤ. Chương trình mục vụ GXKTM. Ban Điều Hành Giáo Xứ.

GIÁO XỨ KIÊN LAO Trang thông tin của những người con Giáo xứ Kiên Lao

Trang thông tin của những người con Giáo xứ Kiên Lao. LƯỢC SỬ GIÁO XỨ ĐỀN THÁNH THÁNH GIA KIÊN LAO. LƯỢC SỬ GIÁO XỨ ĐỀN THÁNH THÁNH GIA KIÊN LAO. Giáo xứ Kiên Lao tự hào là một Giáo xứ lớn của Giáo phận Bùi Chu và có truyền thống sống Đạo lâu đời với Đức Tin kiên trung. Sau đây là sơ lược lịch sử về Giáo xứ Đền Thánh Thánh Gia Kiên Lao. II Giáo xứ được thành lập đầu thế kỉ thứ XVI.

Giáo Xứ Kim Phát

Tâm Tình Người Con Giáo Xứ. Bài Giảng Của Cha Xứ. Thành Ngữ - Tục Ngữ. Giáo hạt Đức Trọng - Giáo Phận Đà Lạt. Nhà Thờ Giáo Xứ Kím Phát - Giáo hạt Đức Trọng - Giáo Phận Đà Lạt.